Bootcamp

Je enige competitie ben jijzelf.

GEÏNTERESSEERD? NEEM CONTACT OP

JE CONDITIE VERBETERT

Je traint veel in circuitvorm met weinig pauzes waardoor je hartslag hoog blijft. Hierdoor ben je lekker veel calorieën aan het verbranden en zal je merken dat de conditie telkens weer vooruit gaat. Doordat je conditioneel sterker wordt gaan dagelijkse aspecten zoals een trap oplopen ineens een stuk makkelijker!

JE WORDT STERKER

Doordat we veel met eigen lichaamsgewicht trainen en andere manieren van krachttraining zal jij gaan merken dat je steeds sterker wordt. Je spiermassa neemt toe wat als voordeel heeft dat je minder kans krijgt op blessures en ook helpt het in het dagelijks leven zoals bij het optillen van een zware doos.

HET IS GEZELLIG

Er wordt veel gelachen door de deelnemers wat ikzelf ook erg belangrijk vind, doordat de les leuk is kom je graag weer terug en hierdoor creëer je een extra stok achter de deur voor jezelf.

SPORTEN IN EEN GROENE OMGEVING WERKT STRESS VERLAGEND

De groene omgeving zorgt ervoor dat je helemaal op je gemak bent tijdens de training, laat staan als ook de zon nog eens tevoorschijn komt. En dit zeg ik wel, maar wist je dat trainen in de regen minstens net zo lekker is!

Tarieven

Bootcamp tarieven vind je hier!

Prijzen

  • Proefles - Gratis
  • Losse les - €12,50,-
  • 10-rittenkaart - €100,-
  • 25-rittenkaart - €225,-

Alle genoemde bedragen zijn per sessie van 60 minuten en inclusief BTW