Personal Training

Zodra je resultaat gaat zien, wordt het een verslaving.

Geïnteresseerd? Neem contact op

EEN STOK ACHTER DE DEUR

Vaak begin je vol motivatie en enthousiasme aan je lifestyle verandering. Regelmatig sporten, gezond eten. In de praktijk blijkt het erg lastig te zijn om dit voornemen ook vol te houden. Het regent, je komt moe thuis van je werk. Al snel is de verleiding groot om een training te laten schieten. Voor je het weet is de drempel weer enorm hoog en raak jij in een neerwaartse spiraal. Als personal trainer ben ik de stok achter de deur die ervoor zorgt dat jij de regelmaat behoudt, één van de belangrijkste factoren om resultaat te boeken.

PERSOONLIJKE AANDACHT

Een andere reden om met mij te gaan werken is de persoonlijke aandacht en begeleiding. Met ruim 12 jaar ervaring in het begeleiden van tal van mensen met verschillende doelen weet ik precies hoe ik jou het beste moet begeleiden. Er is namelijk geen standaard programma voor optimaal resultaat, ieder individu heeft een andere aanpak nodig. Al mijn begeleiding is volledig op maat gemaakt.

 

COACHING OP ANDERE VLAKKEN

Als personal trainer ben ik meer dan iemand die jou alleen coacht op het fysieke aspect. Natuurlijk is dat mijn primaire taak, maar gedurende de trainingssessies komt er vaak meer naar boven dan alleen maar de wens voor een fitter lichaam. De redenen waarom je dit graag wilt komen natuurlijk aan bod, maar ook de oorzaken die het resultaat in de weg zitten worden besproken.

EFFECTIEF TRAINEN EN TIJD BESPAREN

De trainingen die je zonder een personal trainer doet zijn vaak minder effectief dan wanneer je met personal trainer aan de slag gaat. Ik weet precies in welke volgorde je de training dient af te werken voor optimaal herstel en resultaat. Dat zal ertoe leiden dat je sneller resultaat boekt in minder tijd. Dus heb je een drukke agenda? Dan ben ik misschien wel iets voor jou!

DE PERSONAL TRAINER ZOEKT DE GRENS OP

Naast effectief en tijd efficiënt trainen zal ik je uitdagen jezelf telkens te verbeteren. Wanneer je altijd in de comfort zone blijft is het niet gek dat je lichaam zich niet aanpast. Het lichaam heeft namelijk een extra prikkel nodig om te veranderen. Dat het niet ziet zitten om die grens op te zoeken na een lange werkdag is wellicht te begrijpen, maar ik heb daar gelukkig geen begrip voor.

Pakketten

Alle pakketten zijn inclusief coaching en voedingsadvies. Vraag naar de mogelijkheden bij meer dan 2 personen, bedragen zijn per sessie.

1 op 1 training

 • Intake + 1 training -€62,50Maak kennis met Jos en personal training.
 • 6 sessies - €62,50
 • 12 sessies - €57,50
 • 24 sessies - €52,50

1 op 2 training

 • Intake + 1 training - €77,50,-Maak kennis met Jos en personal training.
 • 6 sessies - €45,- p.p.
 • 12 sessies - €42,50 p.p.
 • 24 sessies - €40,- p.p.

Small group training

 • Abonnementsvorm
 • €60,- per 4 weken1x per week trainen
 • €110,- per 4 weken2x per week trainen

Alle genoemde bedragen zijn per sessie van 60 minuten en inclusief BTW